‘Red het beheer van Dierenpark Veronica.’

SCHIJNDEL - Met die leuze is Steffie van Houtum, dierenverzorgster van het Dierenpark Veronica een handtekeningenactie begonnen om te zorgen dat Alex Bos, die ruim 40 jaar het dierenpark runde, nu aan de kant wordt gezet door het bestuur van de Stichting Dier, Mens & Natuur Meierijstad

Reuring
Over het beëindigen van het werk van Alex Bos, die recentelijk nog zelfs een koninklijke onderscheiding kreeg voor al zijn vrijwilligerswerkzaamheden, is in Schijndel nogal wat reuring ontstaan.

Lawaaioverlast
Al jarenlang wordt er in de buurt geklaagd over met name lawaaioverlast rond het dierenpark Veronica en mede daardoor is de verhouding tussen het bestuur en Alex Bos steeds slechter geworden. En dat heeft nu recentelijk geleid tot het besluit van het Stichtingsbestuur om met onmiddellijke ingang Alex Bos te bedanken voor bewezen diensten en de samenwerking te beëindigen.

“Wij zijn boos en we pikken dit niet. We willen dat de Stichting Dierenpark Veronica dit besluit terugdraait”, aldus Steffie van Houtum. En om dat te bereiken is ze een handtekeningenactie begonnen.

Lees ook: Opa Gans (27) heeft het hoogste woord
Lees ook: Dubbel feest in Veronicapark