Vacatures/Stages

Omroep Meierij heeft altijd plaats voor enthousiaste vrijwilligers

We zijn een omroep met torenhoge ambities. We hebben altijd plaats voor ambitieuze mensen die Omroep Meierij verder willen helpen als dé publieke lokale omroep van Meierijstad.  Als u nou denkt: die omroep timmert aan de weg, daar wil ik wel bij horen mail ons dan via info@omroepmeierij.nl.


Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan:


Cameramensen
Wij werken in een gemeente met zo'n 80.000 inwoners. Daar gebeurt altijd wat. Omroep Meierij wil graag de belangrijkste gebeurtenissen vastleggen voor ons dagelijks TV-journaal RondOM. Daarvoor zoeken we cameramensen die bij voorkeur zelf kunnen monteren. Het is echt werk voor mensen die met de neus vooraan willen staan en die het een uitdaging vinden om voor een breed publiek gebeurtenissen om te zetten in een beeldverhaal. Cameramensen kunnen ook worden ingezet bij de opname van studioprogramma's.

 

Vloggers

Als je het leuk vindt als vlogger verslag te doen van evenementen en dergelijk dan ben je ook welkom. Omroep Meierij omarmt alle vormen van moderne communicatie.


Podcast

Als je een plan hebt voor een leuke podcast (mits die iets met Meierijstad heeft te maken) kom dan ook eens praten. Wij willen graag ook op die manier ons publiek informeren.Bureauredacteuren
Bureauredacteuren kun je nooit genoeg hebben. We zoeken mensen die  thuis of in de studio in Schijndel of Sint-Oedenrode redactionele taken willen doen. Wij denken dan vooral aan mensen die berichten maken voor onze website, app en social media. Dat is iets wat je op afgesproken tijden in 'wisseldiensten'  met anderen kunt doen. Werk voor taalvaardigen dus. 

Stages
Omroep Meierij is een erkend leerbedrijf. HBO-studenten journalistiek en studenten die een opleiding volgen voor cameram/v of editor zijn welkom.