Vacatures/Stages

Wij zijn op zoek. Naar jou.

Het nieuws maken we samen: met inwoners en onze vrijwilligers. Wil jij daar actief aan bijdragen? Dan zijn we op zoek naar jou. Je kunt bij ons aan de slag als:

Cameramens
Wil jij in beeld brengen wat er leeft? Als cameramens ga je op pad om mooie beelden – en daarmee verhalen – te maken. Ervaring is niet nodig, een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid wel. We leren je graag hoe je filmt, maar ook hoe je monteert.

Editor
Met beelden een verhaal vertellen: dat is waar een editor helemaal blij van wordt. Als editor monteer je de beelden en maak je zo een aansprekend verhaal. Waar nodig voeg je geluiden of muziek toe. Ervaring is niet nodig, maar interesse in ict is een pre. We leren je graag hoe je monteert.

Contentspecialist
Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn: we delen ons nieuws, maar ook andere zaken achter de schermen, graag met iedereen in Meierijstad. Als contentspecialist zorg je dat we zichtbaar zijn en blijven op socials. Je bedenkt en maakt zelf content.

Vlogger/verslaggever
Vertel jij graag wat er te zien en te beleven is? Als vlogger/verslaggever ga je op pad om mensen te interviewen of verslag te doen van gebeurtenissen en evenementen. Ervaring is niet nodig, maar het is handig als je graag presenteert of voor de camera staat.

Redacteur/producer
Werk jij graag achter de schermen, kun je goed organiseren en ben je goed in taal? Dan is redacteur/producer je op het lijf geschreven. Je maakt teksten en artikelen voor onze website, app en socials. Ook bedenk je hoe we nieuws in beeld brengen. Je benadert mensen en organisaties om te vragen of we een artikel of item mogen maken, bedenkt samen met de verslaggever of cameramens wat voor verhaal je wilt maken en zorgt dat dit ook gemaakt wordt. Als redacteur/producer ben je echt de spin in het web.

Podcastmaker
Wil jij de kracht van audio ontdekken? Dan past podcastmaker helemaal bij jou. Van interview tot luisterverhaal: we horen graag jouw ideeën en helpen je om die ook echt te maken.

Stage?
Omroep Meierij is een erkend leerbedrijf. We staan open voor stages van studenten die op het  mbo of hbo een relevantie studie volgen. Meer weten? Neem contact op via informatie@omroepmeierij.nl.


Interesse of meer weten?
Mail ons via informatie@omroepmeierij.nl of bel naar 06 28 88 51 03.