De Blauwe Kei kan weer in je agenda

VEGHEL – Nu de deuren van Theater De Blauwe Kei volledig open mogen hebben theaterliefhebbers weer volop de mogelijkheid om hun culturele agenda bij te werken. Artiesten, muzikanten, technici, horeca én alle theatermedewerkers zijn daar heel erg blij mee. De versoepelingen betekenen dat er meer plaatsen gevuld mogen worden in de zaal. Voor een heleboel voorstellingen zijn daarom nu plotseling weer kaarten beschikbaar.

Anders-dan-anders voorstellingen
Voor kinderen staan diverse jeugdvoorstellingen op het programma, zoals Het Muizenhuis, Lucky Luuk en De Winter-Gruffalo. Muziekliefhebbers kunnen de voorstelling van Dana Winner en Dennis van Aarssen inplannen. Houd je wel van anders-dan-anders voorstellingen, dan zijn de voorstellingen van Jakop Ahlbom en Monika Kowalewska een aanrader. Ben je op zoek zijn naar een mentale opkikker, dan mmoet je een denken aan het theatercollege Mindgym van Wouter de Jong.
Tickets voor de diverse voorstellingen zijn te bestellen via www.blauwekei.nl telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Zangeres Dana Winner