Nieuw theatermagazine De Blauwe Kei

MEIERIJSTAD – Theater de Blauwe Kei brengt deze week een nieuw theatermagazine uit. Daarin staan interviews, achtergrondinformatie én het volledige programma van het theater voor seizoen 21-22.

Op 12 september gaat het nieuwe seizoen van Theater De Blauwe Kei officieel van start met een nieuwe editie van Goedemorgen Noordkade!. Deze week haalt comédienne Christel de Laat haar uitgestelde voorstelling Zijn Daar Nog Vragen Over? in.


Bij het uitkomen van het nieuwe programma in juni was er te weinig tijd om meteen een fysiek magazine klaar te hebben. Daarop besloot het theater aan de Noordkade om de ticketverkoop digitaal te starten. Nu combineert De Blauwe Kei de start van het seizoen met het uitkomen van een theatermagazine Het magazine wordt op woensdag 8 september huis aan huis verspreid met de weekkrant.


Goedemorgen Noordkade!


Zondagochtend 12 september treden Anouk van Duifhuizen en Jop van Gennip op in de Malerij op de Noordkade. Anouk was als zangeres te zien in de film die het team van De Blauwe Kei maakte om te vieren dat de theaters weer open mochten. Jop was al eerder te zien in Goedemorgen Noordkade! als onderdeel van het duo Kleine Mannen, Grote Stemmen.

Tags