KEG expo: 'Het leven is maken, delen en doorgeven' (video)

29 kunstenaars en vrienden van Lea Adriaans exposeren werk

SCHIJNDEL - Kulturele Evenementen Groepen afgekort KEG is steeds weer in staat om bijzondere exposities naar Schijndel te halen. Zaterdag werd de expo In Between 2 geopend. Een expositie met werk van Lea Adriaans en 29 kunstenaars en vrienden van haar. Zij wil met haar project In Between een creatieve stroom in gang zetten.

Lea Adriaans over In Between
“Iets zo persoonlijk maken dat het universeel wordt, is en was altijd de ondertitel van mijn werk. Ik heb geleerd niet van de grote onderwerpen uit te gaan zoals ziekte, dood, geboorte.Ik zoom in op de kleine wereld van de dingen die dichtbij zijn. In die wereld die bekend en vanzelfsprekend oogt, zoek ik de verbeelding en verwondering. Het kan bijvoorbeeld gaan over dat ene kopje dat nog op tafel is achtergebleven; als daar bijvoorbeeld een stukje van af is, is dat belangrijk. Juist de scherpe kant van dat stukje kan raken, of het bloemetje dat nog net zichtbaar is achter het oortje. Dat geef ik de hoofdrol, daar zit de emotie. Het leven is maken, delen en doorgeven.”

De expositie In Between 2, is gratis te bezoeken in de KEG EXPO in cc. ’t Spectrum in Schijndel Steeg 9 van 30 oktober tot en met 8 december van maandag tot en met vrijdag van 10.00-20.00 uur.

Werk van Lea Adriaans bij KEG Expo In Between
Fotograaf: Jan van Oort
29 kunstenaars en vrienden van Lea Adriaans exposeren werk bij KEG expo
Fotograaf: Jan van Oort
Nog te bezoeken tot 8 december de KEG expo In Between