Gouden dansproject afgerond met voorstelling ‘Super’

VEGHEL - Na vier maanden repeteren, lief en leed delen en samen toewerken naar een eindvoorstelling staat op zondag 4 juni de dansvoorstelling Super van de Gouden Dansers op het podium van Theater aan de Noordkade.
Gouden dansproject afgerond met voorstelling ‘Super’
Fotograaf: Hans Hordijk

Maatschappelijk project
Gouden Dans is een maatschappelijk project van Gouden Dans, Phoenix Cultuur en de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade in samenwerking met ONS Welzijn en Stichting Met Je Hart, gericht op mensen die op leeftijd zijn. In vijftien repetities zijn de deelnemers van het Gouden Dans project voorbereid op deze eindvoorstelling.

‘Super’
Super is een prachtige en ontroerende danstheatervoorstelling geïnspireerd op de jaren ’50 en ’60, toen de eerste supermarkten in Nederland geopend werden. De muziek is onder andere van Elvis en tijdgenoten. Ook de dansen zijn passend bij die periode. Alle Gouden Dansers dansen mee, ieder op een manier waarop zij zich prettig voelen. De verschillende dansen samen vertellen het verhaal van ‘de supermarkt’.

De voorstelling is in de Grote Zaal en begint om 15.00 uur. Na de voorstelling kunnen de Gouden Dansers en alle bezoekers nog naswingen op muziek van The Wieners in de theaterfoyer. Tickets voor de voorstelling Super van Gouden Dans zijn €10,00 (inclusief een drankje en danssalon) en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Maatschappelijk project Gouden Dans
Fotograaf: Hans Hordijk