'Zussendag' brengt oud en nieuw bij elkaar (video)

ERP - Toneelvereniging Iets Anders uit Erp is druk bezig met de laatste voorbereiding voor haar nieuwste voorstelling 'Zussendag'. De voorstelling brengt zowel oude als nieuwe leden op de bühne. In april zal Zussendag vier keer uitgevoerd worden.

Op zondag 17 maart repeteerden de acteurs voor het eerst met een decor. "Het is belangrijk om dat te doen, zodat iedereen bijvoorbeeld weet waar de deuren te vinden zijn", vertelt Gerrit Kerkhof, die de rol van crimineel Stanley Mes speelt. Een uniek detail aan de voorstelling is de groep mensen die erin meespeelt. "Er doen zowel oud-leden van de toneelvereniging mee als nieuwe leden voor wie dit hun eerste voorstelling is. Zo is er een mooie mix aan leeftijden en ervaring", zegt Marieke Lakwijk.

De voorstellingen vinden plaats in de grote zaal van Partycentrum Van Haandel op 5, 6, 12 en 13 april. De voorstelling van 7 april begint om 15:00 uur. De andere drie beginnen om 20:00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Iets Anders: https://www.ietsanders-erp.nl