Zorghoeve ’t Binnenveld in Schijndel viert 15-jarig bestaan met open dag

SCHIJNDEL – Zorghoeve ’t Binnenveld aan de Boxtelseweg 5a in Schijndel houdt zaterdag 27 augustus van 10.30-16 uur open dag. Daarmee wordt het 15-jarig bestaan gevierd. Wethouder Jan Goijaerts last om 13.30 uur een officieel moment in.

Zorghoeve ‘t Binnenveld is een agrarisch bedrijf ( Power to The Pieper) en een zorgboerderij en biedt dagbesteding aan ouderen met dementie, niet aangeboren hersenletsel, volwassenen met GGZ-problematiek of met een verstandelijke beperking.
Op zaterdag 27 augustus zijn er diverse activiteiten en muziek. Stadsdichter Meierijstad Rick Terwindt draagt een gedicht over de boerderij voor. Ook is de nostalgische groep ‘Terug in de Ted’ aanwezig. Kentalis ondersteunt mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Kentalis is actief op het terrein van ’t Binnenveld en ook van dit werk is van alles te zien.

55 Plusshow

OSR920 Omroep Meierij zendt elke zondag van 11.00 tot 13.00 uur de 55 Plusshow uit. Een radioprogramma voor de doelgroep senioren. Op 21 augustus besteedt dit programma al aandacht aan ’t Binnenveld en de open dag van de zorghoeve. Een week later maakt Omroep Meierij een reportage over het 15-jarig bestaan van ’t Binnenveld.