Zondagavond weer een gevarieerde 55 Plusshow

MEIERIJSTAD – Aandacht voor muziek, sport, vakanties en open dagen. Gevarieerder kan een radioprogramma niet zijn. Wie er interesse in heeft moet zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur beslist luisteren naar de 55 Plusshow op Omroep Meierij Radio. Het muziekonderwerp komt voor rekening van Ton Lunenburg. De voorzitter-intern van Senior Rooi vertelt over een pianorecitel die de seniorenvereniging op donderdag 12 maart organiseert.

Open Dagen Wijnu
Wim Zwartjes van Tennis en Padel De Krekel vraagt aandacht voor het Lentetoernooi dat op het punt van beginnen staat op de banen in Mariaheide. Ook de vakantieperiode is in aantocht. Brabant Zorg Reizen heeft een programma samengesteld. Reislustige senioren kunnen hiervoor naar een informatiebijeenkomst. Tot slot gaan we op bezoek bij Wijnu in Veghel. Deze ouderenvereniging houdt dit weekend twee open dagen om senioren van 50 jaar en ouder voor deze actieve club te interesseren.

Meierijs verhaal
Antoon Buiting is ook weer present met een Meierijs verhaal, dichter Julius Drijfsandt zur Schlamm van Schrijverscollectief Meierij draagt voor uit eigen werk en uiteraard komen ook de Lach van Toen en het Brabants Kwartierke voorbij. Ben jij ook nieuwsgierig naar de Top 3 uit Vervlogen Tijden? Dan verklappen we alvast dat we die van 8 maart 1969 draaien. Wil je nog meer weten over ons programma? Neem dan eens een kijkje op onze website.

55 Plusshow
Fotograaf: Harold Hultermans