Zomers buitenprogramma bij De Blauwe Kei

VEGHEL – Op vrijdag 16 juli gaat Theater Aan Het Water op de Noordkade in Veghel van start! De 3JS bijten het spits af van dit zomerse buitenprogramma van De Blauwe Kei. Het eerste weekend is meteen goed gevuld met, naast het Volendamse trio op vrijdag 16 juli, Guido Weijers (samen met collega-cabaretiers Ruud Smulders en Andries Tunru) op zaterdag 17 juli en op zondag 18 juli het rockconcert voor kinderen van de Hippe Gasten.
3JS
De mannen van de 3JS willen heel graag weer voor publiek spelen. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller verzorgen twee intieme theatervoorstellingen met hun beste Nederlandstalige nummers én met liedjes van hun muzikale heroes.
Cabaret
Gelegenheidstrio Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru komen naar het speciale buitentheater om te trakteren op messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen.
Rock voor kinderen
Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert.
Tickets
De 3JS In Concert is op vrijdag 16 juli om 19.15 en 21.15 uur te zien, Buiten Spelen (Zonder Jas) van Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru op zaterdag 17 juli om 20.15 uur en Komkommermaarbij van de Hippe Gasten staat op zondag 18 juli om 16.00 uur op het buitenpodium van Theater De Blauwe Kei. Kaarten zijn te bestellen via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.