‘Zelfstandig thuis wonen! Hoe dan?

SCHIJNDEL/HEESWIJK-DINTHER – Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Dat is niet altijd even makkelijk. Daarom organiseert de cliëntenraad B.R.O.T. van Laverhof een bijeenkomst met als thema ‘zelfstandig thuis wonen! Hoe dan?’

Cliënten, hun kinderen en mantelzorgers zijn welkom om tijdens deze bijeenkomst met elkaar te praten over dit onderwerp. John Moolenschot, bestuurder van Laverhof, komt tijdens de avond toelichting geven over de huidige situatie binnen de gezondheidszorg en directeur zorg Fred van der Heijden legt uit wat dit in de praktijk betekent. Jan van Aarle, lid van de cliëntenraad, en Ron Hendriks, adviseur zorginnovatie, geven inzicht in de hulpmiddelen die er zijn om thuis wonen zo veilig mogelijk te maken.

Verder zullen medewerkers van Welzijn De Meierij en ONS Welzijn met aanwezigen in gesprek gaan over de mogelijkheden die de organisaties te bieden hebben. De bijeenkomst wordt gehouden in Cunera | De Bongerd, Zijlstraat 1 in Heeswijk-Dinther. De avond start om 19:00 uur en eindigt rond 21:00 uur. Aanmelden kan tot 4 maart via e-mail (cr.brot@laverhof.nl) of telefonisch (073 - 5443300)