Zeemansliederen bij Filmclub Schijndel

Een fragment uit Fisherman’s Friends: One and All.
Fotograaf: Filmdepot

SCHIJNDEL - Op dinsdagavond 28 februari zijn er bij Filmclub Schijndel zeemansliederen te horen gezongen door het Veghelse shantykoor de ‘Kabelgat Ramblers’. Het koor is een inspirerende introductie op de film die daarna volg: Fisherman’s Friends: One and All.

Deze film is het vervolg op de eerder vertoonde Fisherman’s Friends (2019), gebaseerd op een bestaand koor uit het Engelse Cornwall. Een jaar na hun eerste nummer 1 hit heeft het koor moeite met het uitbrengen van hun tweede album.

Ups en downs
In One and All moeten ze langs de ups en downs, de valkuilen en verleidingen van hun succes navigeren. Tegelijkertijd moeten ze ook de groep en hun levenslange vriendschap in stand proberen te houden. Een echte feelgoodfilm met veel aanstekelijke muziek.

Het koor begint met de voorstelling om 20.00 uur in de Podiumzaal van ’t Spectrum. Inloop vanaf 19.30 uur. Het is ook mogelijk om alleen voor de film te komen. Die begint om 20.45 uur, inloop vanaf 20.30 uur. Reserveren kan alleen online via www.schijndelfilm.nl. leden betalen €6,50, niet leden €8,50.