Zal de kluis worden geopend en gaat Stef nou wel of niet trouwen??

Kampioen Meierijstad! Keileuk nieuw programma van Tom Berkers en Stef van Duijnhoven

MEIERIJSTAD – Nog één dag en dan mogen ze los. Stef van Duijnhoven en Tom Berkers beginnen dinsdag 27 april met een keileuk nieuw televisieprogramma bij Omroep Meierij: Kampioen Meierijstad.


De twee presentatoren willen weleens weten wie de meest Meierijstadse is. In vier afleveringen gaan zij verschillende bijzondere uitdagingen aan op fantastische locaties binnen Meierijstad. De uitdagingen hebben verschillende thema’s: escape, nature, art en action.

In de eerste uitzending trekken ze in bij kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Daar moeten ze proberen een kluis te openen. Het is een variant op een escaperoom. Tom en Stef vertellen je hoe je dit spel ook zelf thuis kunt spelen.

Campings

Stef en Tom maakten in 2019 samen het programma Lekker SAT on tour. Ze trokken de hele zomer lang van camping naar camping in Meierijstad om te voelen hoe het is om vakantie te vieren in de eigen gemeente. Stef en Tom maken ook elke zaterdagavond samen een radioprogramma.

‘Kampioenschap van Meierijstad’ is voortgekomen uit de afstudeeropdracht van Luuk Arts. Hij studeerde aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en liep in 2020 stage bij Omroep Meierij.

Een échte strijd

Volgens Stef wordt het nieuwe programma een échte strijd. “Ik ga Tom natuurlijk niet zomaar laten winnen, dan moet ik dat altijd weer blijven aanhoren.” Anderzijds heeft Tom er ook ongelooflijk veel zin in en is strijdbaar. “Het wordt echt keileuk en helemaal van deze tijd! O ja, en zegt Stef dat hij gaat winnen? Dat is een grapje zeker.”

Kijken dus!

Ben jij benieuwd geworden naar wat onze mannen gaan beleven en wie uiteindelijk zichzelf ‘Kampioen van Meierijstad’ mag noemen?

Kijk dan vanaf dinsdag 27 april 2021 naar ‘Kampioen Meierijstad’ op Omroep Meierij. Het programma zal een aantal dagen worden uitgezonden en wordt dagelijks ieder uur herhaald. Iedere maand komt er een nieuwe aflevering.

Stef (l) en Tom