WSD opent vernieuwd hoofdkantoor Boxtel met open dag

BOXTEL/MEIERIJSTAD – Komende zaterdag, 20 april, opent WSD in Boxtel de deuren van haar totaal verbouwde pand. WSD is het sociaal ontwikkelbedrijf van 9 gemeenten binnen de driehoek Tilburg/Den Bosch/Eindhover en dus ook van Meierijstad.

Maar het hoofdkantoor van dit regionaal ontwikkelbedrijf zit dus in Boxtel.Geïnteresseerden uit Meierijstad worden van harte uitgenodigd om op de vernieuwde hoofdvestiging te komen bekijken wat de WSD allemaal te bieden heeft.Want iedereen die (weer) aan het werk wil en daar hulp bij kan gebruiken, kan terecht bij het sociaal ontwikkelbedrijf. En dat kan op veel verschillende manieren.

Open dag
Om 11.00 uur start de open dag met een officiële opening door wethouder Mariëlle van Alphen (gemeente Boxtel) en algemeen directeur Jan Simons samen met de medewerkers van WSD. Daarna kunnen bezoekers het vernieuwde pand bewonderen en zelf ervaren wat WSD dus allemaal te bieden heeft. Ook mensen die meer willen weten over hulp bij het vinden van werk kunnen informatie krijgen. Er is entertainment en muziek en voor elke bezoeker is er een goodiebag met gratis consumptiebonnen en een lootje voor de loterij. Voor kinderen is er een speurtocht, geschminkt worden en een ballonenclown.Bezoekers moeten zich wel even aanmelden zodat we genoeg goodiebags kunnen maken.
Aanmelden: www.wsd-groep.nl (klik rechtsboven op ‘open deuren dag – 20 april’)