Wordt iemand uit Rooi vandaag miljonair ?

SINT-OEDENRODE – Vrijdagmorgen zijn 25 inwoners vanuit Sint-Oedenrode met de bus richting Amsterdam vertrokken met de idee dat ze ’s avonds misschien wel als miljonair terug komen.
Want 25 deelnemers van de Postcode Loterij Miljoenenjacht (postcode 5492) waren uitgenodigd om mee te doen aan de opname van de uitzending die deze vrijdag plaatsvindt en die zondagavond 26 maart te zien is op tv.

Alle deelnemers mochten bovendien een introducee meenemen zodat er een volle bus richting Amsterdam ging, want daar wordt Miljoenenjacht wekelijks opgenomen.
En mocht uiteindelijk iemand uit Sint-Oedenrode tot de eindronde doordringen en daar de genummerde koffertjes goed open maken, dan zou die winnaar dus miljonair kunnen zijn.

Geheimhouding
Overigens hebben alle deelnemers en de introducees moeten tekenen voor geheimhouding want tot het moment dat de tv-uitzending zondag is afgelopen mag niemand iets over het verloop vertellen.
De meeste deelnemers gaven aan het allemaal maar over zich heen te willen laten komen, maar ook waren er deelnemers die al wel degelijk hadden nagedacht over de keuze die ze eventueel in het begin moeten maken: een koffer met een onbekende prijs of achter de desk gaan staan met kans op de miljoenen. En een enkeling had zelfs ook al bedacht welk nummer de gelukskoffer met 5 miljoen zal zijn…
Miljoenenjacht is zondagavond 26 maart te zien om 20.00 bij SBS 6.