'Wonder-van-de-eeuw' blijft uit bij Blauw Geel '38 - FC Utrecht

VEGHEL – Slechter weer om ‘de wedstrijd van de eeuw’ te spelen kon Blauw-Geel ’38 donderdagavond niet treffen. Want het duel om de KNVB-beker tegen FC Utrecht mocht natuurlijk best zo omschreven worden.
De weergoden zaten dus niet mee in Veghel en verder gebeurde wat eigenlijk de meeste supporters wel verwacht hadden: het wonder bleef uit, niet in de laatste plaats omdat al na een paar minuten de bal in het Veghelse doel lag.
En een ruststand van 3-0 maakte voor iedereen duidelijk dat 'het wonder van Veghel' uit zou blijven.
Maar de 3-1 nederlaag betekende zeker ook geen afstraffing en al met al keek Blauw Geel '38 donderdagavond toch met een tevreden gevoel terug op dit voor de club heel bijzondere evenement, dat ondanks het barre weer toch 3500 supporters naar het sportpark trok., waaronder 350 Utrecht supporters die verwelkomd werden met een worstebroodje.

Dik tevreden
"Natuurlijk moet je erkennen dat een ploeg als Utrecht veel meer kwaliteit heeft en natuurlijk is het jammer dat die eerste goal zo snel viel, Maar over de hele wedstrijd bezien hebben we toch prima partij kunnen geven en mogen we trots zijn", aldus Dennis Besems van Blauw Geel. En dus was er volgens hem ook alle reden om er nog een flink feestje van te maken in de speciaal daarvoor opgezette feesttent.
Een illusie armer, maar een waardevolle ervaring rijker, dat gold gisteravond zeker voor iedereen die Blauw Geel '38 een warm hart toedraagt. En dat waren er dus vele duizenden donderdagavond.