Winnaars van fotospeurtocht Hoevenbraak Hulzebraak bekend gemaakt

SCHIJNDEL - De winnaars van de fotospeurtocht van de Schijndelse wijken Hoevenbraak en Hulzebraak zijn bekend. De prijswinnaars ontvingen hun gewonnen waardebonnen met blije gezichten. De organisator, Wijkraad Hoevenbraak Hulzebraak, was verrast door de positieve reacties van vooral gezinnen met kinderen.
De prijswinnaars ontvingen hun gewonnen waardebonnen met blije gezichten.
Fotograaf: Wijkraad Hoevenbraak Hulzenbraak.

De oplossing van de fotospeurtocht is de zin ‘Bedankt voor het meedoen’. Via het telefoonnummer van de wijkraad kon de oplossing worden doorgegeven.

Paashaas in De Vink
De wijkraad heeft de komende maanden andere activiteiten op het programma. Zo is er op 23 maart voor de kinderen weer een meet-en-greet met de Paashaas in De Vink. Kinderen kunnen zich hier nog voor opgeven door een mail te sturen naar: wijkraad.hh@gmail.com. In de ochtend is er de Landelijke Opschoondag.

Jump in de Vink
Daarnaast wordt er op 1 juni ‘Jump in De Vink’ georganiseerd. Er zijn voor de kinderen springkussens, een rodeostier en zelfs een escaperoom voor kinderen vanaf acht jaar. Uiteraard ontbreekt een traktatie niet. Meer informatie kun je vinden als je de Facebook en de website van wijkraad Hoevenbraak Hulzebraak in de gaten houdt.