Win kaarten voor Paaspop met nieuwe app van Omroep Meierij

MEIERIJSTAD - Burgemeester Kees van Rooij downloadt 30 januari als eerste de nieuwe app van Omroep Meierij. Dat gebeurt om 09.30 uur in het gemeentehuis van Veghel. Het is het startschot van een uitgebreide campagne om inwoners van Meierijstad uit te nodigen kennis te maken met het gevarieerde nieuwsaanbod dat hun lokale omroep dagelijks presenteert. Een speciale loterij voor alle downloaders tussen 1 t/m 14 februari maakt dit extra aantrekkelijk.

Volop in ontwikkeling

Het nieuwsaanbod van Omroep Meierij is sinds de gemeentelijke fusie flink veranderd. De website is compleet vernieuwd en er wordt een constante stroom van actueel nieuws geleverd. Televisie- en radioprogramma’s zijn grondig aangepast, zodat inwoners aantrekkelijk en interessant nieuws krijgen aangeboden.

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek heeft Omroep Meierij een substantieel bedrag toegekend zodat er binnenkort twee extra journalisten kunnen worden aangetrokken om verder te professionaliseren.

Professionele krachten zorgen voor een moderne en eigentijdse aanpak van de totale nieuwsorganisatie. Het gemeentebestuur en de gemeenteraad kennen de omroep een belangrijke functie toe in de verbinding van alle dertien kernen waaruit Meierijstad bestaat. De app die nu aan de inwoners wordt gepresenteerd maakt het makkelijk om constant mobiel over al het lokale nieuws binnen te krijgen. De campagne die overal zichtbaar zal zijn heet KLapp, verwijzend naar de grote klap die nu op de app wordt gegeven.

Prijzenfestival

Inwoners die de app downloaden in de campagneperiode kunnen meedoen aan een loterij. Hierbij zijn 14 tickets voor Paaspop te winnen, waaronder twee combitickets voor het hele festival en 12 tickets voor de vrijdageditie. Verder worden een flink aantal winkelbonnen met een waarde van 25 tot 100 euro verloot. De deelnemers dienen dan via de app een bericht aan de redactie sturen. Ze vermelden hun naam en mailadres. Bij het onderwerp geven zij aan dat ze de app hebben gedownload. Op vrijdag 28 februari worden de prijswinnaars bekend gemaakt.