Wie heeft er nou geen mening over televisie?

Omroep Meierij zoekt mensen voor een testpanel

MEIERIJSTAD – Wie heeft er nou geen mening over televisie? Iedereen toch? Dat komt goed uit want Omroep Meierij wil graag die mening horen. Zelfs als u nooit naar televisie kijkt. Juist dan is uw mening belangrijk. Want we willen weten wat we moeten doen om u wel te interesseren voor onze programma’s .

Voor een klanttevredenheidsonderzoek van Omroep Meierij is afstudeerstudent Luuk Arts van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen bezig met het testen van de huidige en nieuwe ontwikkelingen van de televisieprogramma’s van Omroep Meierij.

Samen TV-fragmenten bekijken

Om dit onderzoek te laten slagen zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij dit testen te helpen. U wordt gevraagd vijf keer samen met Luuk televisiefragmenten te bekijken en hem te vertellen wat u daarvan vindt.

Dat kan allemaal coronaproef en u bent niet langer dan tien minuten bezig. Op deze fragmenten geeft u uw mening, beantwoordt u een paar vragen en deelt u uw gedachten. De testmomenten zullen online plaatsvinden via Microsoft Teams. Luuk legt u graag uit hoe dat werkt en dat is in een tijd waarin er veel online wordt gecommuniceerd een bijkomend voordeel. Het einddoel van dit onderzoek is natuurlijk om betere televisieprogramma’s te maken voor de mensen in Meierijstad.

Luuk is op zoek naar mensen tussen de 29 en 50 jaar. Zit u ongeveer in deze leeftijdscategorie en vindt u het interessant om onze stagiair te helpen zodat hij straks met een mooi cijfer afstudeert en Omroep Meierij betere programma’s kan maken, stuur dan een mailtje naar luuk.arts@omroepmeierij.nl

De regiekamer van Omroep Meierij