Welzijn De Meierij steekt vrijwilligers een hart onder de riem

MEIERIJSTAD - SCHIJNDEL- Welzijn De Meierij is blij met de inzet van alle vrijwilligers in deze tijd. ‘Wij zijn hartstikke blij met jouw inzet voor de mensen die een beroep op ons doen’, zo staat op het presentje dat vandaag aan de vrijwilligers werd bezorgt door medewerkers van Welzijn De Meierij.

Blij verrast was Diny van Oort toen Maren Brakke, Sociaal werker bij Welzijn De Meierij vanmiddag bij haar aanbelde om het presentje te overhandigen: “Dat is lief van jullie”. Maren vertelde dat dit presentje, een koelbox met inhoud tot stand is gekomen samen met uitzendbureau Hobij die het geschonken heeft aan Welzijn De Meierij. “Het is jullie gegund” zo zegt Maren. “Op deze manier zien wij alle vrijwilligers nog eens en vragen we meteen hoe het met ze gaat. Het presentje is bedoeld als blijk van waardering voor de inzet en om ze een hart onder de riem te steken.”

Dagbesteding
Diny is een dag in de week één van de vele vrijwilligers bij de dagbesteding Schijndel in ’t Spectrum. Sinds de coronauitbraak is ook deze dagbesteding stopgezet. Hierdoor is er voor de bezoekers van de dagbesteding geen mogelijkheid meer om een dagje van huis te zijn. Ook voor de vrijwilligers zorgt het stopzetten van de dagbesteding voor een gemis. “Ik heb nog nooit zoveel in huis gepoetst” aldus Diny. “Wij missen de dagbesteding, het samen zijn met de bezoekers ook”.

Welzijn De Meierij onderzoekt op dit moment naar mogelijkheden om verschillende activiteiten weer voorzichtig op te starten. ‘We hopen iedereen gauw weer te kunnen ontmoeten bij onze activiteiten. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren en blijf gezond!’ zo besluiten zij het bericht bij het presentje.

Maren Brakke bezorgt een presentje
Presentje van Welzijn De Meierij