Weer live muziek in de Afzakkerij

Harry Hendriks bijt de spits af

VEGHEL- In de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is zondag 14 juni iweer livemuziek te horen. De spits wordt afgebeten door singer/songwriter Harry Hendriks. Deze maand staan er nog drie concerten gepland.

Gelet op de coronarichtlijnen zijn deze niet vrij en onbeperkt toegankelijk voor iedereen. Bovendien moeten bezoekers aan een tafel plaatsnemen met inachtneming van anderhalve meter afstand.

De artiesten verzorgen elke middag twee optredens van één uur, om 14.00 uur en één om 16.00 uur. Per optreden mogen voorlopig 30 bezoekers worden toegelaten. Die moeten vooraf een kaartje reserveren voor. Reserveren kan via www.ticketkantoor.nl/shop/luisterconcerten .

Liedjes met een verhaal

Harry Hendrik heeft vijftien jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers langs de Nederlandse theaters getrokken. Na enkele tribute-projecten presenteerde hij in 2019 het Engelstalig album About Time en ook Nederlandstalig werk in de vorm van de EP Alle Tijd.

De liedjes raken meerdere stijlen waarbij invloeden van Paul Simon en James Taylor hoorbaar zullen zijn. Hendriks vertelt in zijn liedjes over situaties uit het dagelijks leven van toen, nu en later. Hendriks speelt zijn werk in diverse samenstellingen, dit keer met de toetsenist/zanger Bart de Win

Harry Hendriks treedt op in de Afzakkerij