We kijken terug en blikken vooruit

MEIERIJSTAD – In de uitzending van de 55 Plusshow van zondag 16 juni kijken we zowel terug als vooruit naar activiteiten in Meierijstad. De terugblik komt uit Veghel waar maar liefst 1774 deelnemers aan de start verschenen van de 64e Avondwandelvierdaagse. En daar deden natuurlijk ook ouderen aan mee.

Onze vooruitblik richt zich op de zoektocht van circus Poehaa naar jeugdig talent voor een optreden tijdens Fabriek Magnifique in het weekend van 5 tot en met 7 juli. We attenderen ook op de musical Midzomerroos die de theatergroep van Phoenix Cultuur van 21 tot en met 23 juni in Spectrum Schijndel opvoert.

 

Muziek uit Meierijstad
Zelf doen we een oproep aan muzikaal talent uit de 13 kernen voor de rubriek Muziek uit Meierijstad. Na de Band 305 laten we komende zondag Steven Harks horen met zijn (voetbal)nummer ‘Hij moet erin’. We staan per slot van rekening aan de start van het EK voetbal. Trouwens, wie haar of zijn muzikaal talent ook eens in ons programma wil laten horen, solo, duo, trio, kwartet, bandje of zangkoor, kan ons dat laten weten door een email te sturen naar 55plusshow@omroepmeierij.nl

 

107.1 FM
Via bovengenoemd emailadres krijgen we ook elke week de bijdragen binnen van onze vaste medewerkers aan de show. Zoals het Meierijs verhaal van Antoon Buiting en dit keer het boekennieuws van Sonja van den Heuvel. Ingo Audenaerd, een dichter die is aangesloten bij Schrijverscollectief Meierij leest zijn gedicht meestal live voor. Wij doen daar de muziek bij uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Wie het wil horen stemt zondags van 11.00 tot 13.00 uur af op 107.1 FM of op een van de mediakanalen van OSR 920 Omroep Meierij.