'We gaan naar Schotland met Loek in ons hart'

Dennis en Linda verliezen zoontje en zamelen geld in voor Metakids

ERP – “We maken deze reis met Loek in ons hart”. Linda en Dennis van den Boogaart uit Erp gaan dankzij de Vriendenloterij naar Schotland. Zonder hun zoontje Loek. Die overleed aan een metabole ziekte.

Linda nam begin vorig jaar contact op met Metakids omdat zij graag in actie wilde komen. Linda en haar man Dennis hadden net te horen gekregen dat hun zoontje Loek een ernstige metabole ziekte had. Linda zamelde het afgelopen jaar ruim 13.000 euro in voor onderzoek.

Onderzoek naar metabole ziekten

Metakids is een organisatie die strijdt voor een wereld waarin metabole ziekten behandelbaar zijn en geen kind meer hieraan hoeft te overlijden. Metakids ondersteunt vooral onderzoek.

Eind juli vorig jaar is Loek overleden en het verdriet is groot. Het was altijd een grote wens voor Linda en Dennis om samen met Loek naar Schotland af te reizen. Helaas heeft dit nooit kunnen plaatsvinden.

Hart onder de riem

Daarom gaat de Vriendenloterij Linda en Dennis een hart onder de riem steken en deze reis alsnog aanbieden.” Daarmee willen we ze natuurlijk ook bedanken voor hun enorme inzet voor Metakids het afgelopen jaar," aldus Pieter Brinkhorst van Metakids.

Linda en Dennis reageren blij verrast: "Super bedankt! Zo bijzonder dat we deze reis alsnog mogen maken, met Loek in ons hart."

Dennis en Linda van den Boogaart