Waterschap de Dommel zoekt jeugdbestuurder

Watergraaf Erik de Ridder en jeugdbestuurder Rens Schapendonk zoeken een nieuwe jeugdbestuurder.
Fotograaf: Waterschap De Dommel

MEIERIJSTAD - Waterschap De Dommel zoekt een nieuwe jeugdbestuurder. De jeugdbestuurder is twee jaar lang de link tussen het waterschap en jongeren. Hij of zij gaat 4x per jaar op pad in Nederland met het Nationaal Jeugdwaterschap. Daarnaast helpt de jeugdbestuurder jij met het vertellen van het waterverhaal in het Dommelgebied.

Rens Schapendonk uit Hilvarenbeek is de huidige jeugdbestuurder. Hij doet een oproep aan jongeren tussen 15 en 17 jaar om zich aan te melden: “Ik vond het super om te doen, ben een hele leuke en leerzame ervaring rijker. Mijn tijd om jongeren betrekken bij de prachtige waterschapswereld zit er na de zomervakantie helaas op. Ben jij geïnteresseerd in water, natuur en klimaat? Ben je er klaar voor om samen met andere jeugdwaterschappers hartstikke leuke tijden te beleven? Reageer dan snel en ik spreek je binnenkort!”

Reageren
Waterschap De Dommel zoekt dus een jongere tussen de 15 en 17 jaar die in het werkgebied van waterschap De Dommel. Jongeren die willen reageren kunnen een mail met hun gegevens sturen aan naar: communicatie@dommel.nl. In de mail moet ook staan waarom je jeugdbestuurder wilt worden en hoe je het waterverhaal wilt vertellen.