Wat vindt u van Omroep Meierij?

MEIERIJSTAD – Wat vindt u van Omroep Meierij? Dat willen we heel graag weten zodat wij nog betere TV-programma’s kunnen maken. Daarom vragen we medewerking door een enquête in te vullen.

Omroep Meierij is drie jaar geleden ontstaan uit TV Meierij en de LOS. Sinds die tijd maken wij online nieuws en TV programma’s voor heel Meierijstad. De afgelopen jaren presenteerden we u op TV al veel moois, zoals Alle 13 één, Ondernemen in Crisistijd, Parels van Schijndel en Sint-Oedenrode, Belicht over bijzondere mensen, het natuurprogramma Keure door Meierijstad en nog veel meer.

Elk uur is er RondOM, een TV-Journaal waarin we u bijpraten over het nieuws van de dag in Meierijstad.

We krijgen veel positieve reacties en daar zijn we blij mee, maar willen graag meer informatie want alleen dan komen we te weten of we op de goede weg zijn of kunnen we achterhalen wat u mist.

Een student van de Hogeschool Arnhem is momenteel bezig met een enquete waar uiteindelijk een plan uit komt waar de redactie mee aan de slag kan. Uw input is van belang daarom vragen we een paar minuten van uw tijd om wat vragen in te vullen. U

U kunt de enquete hier invullen.

Presentatrice Ellis Rijkers interviewt Nico van de Wetering tijdens het dialectenprogramma