Wat hoor je zondag in de 55 Plusshow

MEIERIJSTAD – Komende zondag geniet je weer van een diversiteit aan onderwerpen in de 55 Plusshow op Omroep Meierij Radio. Zo brengen we de fototentoonstellingen onder de aandacht die de vier fotoclubs in Meierijstad organiseren.

Op de planken van ‘t Spectrum
Heb je als 60-plusser wel eens gedroomd om deel uit te maken van een musicalproductie? Grijp dan je kans en meld je aan bij Phoenix Cultuur. Luister komende zondag naar de oproep van musicaldocente Lilian van Overbeek in ons programma. Ze zal je overtuigen dat ze een musicalster van je kan maken, zelfs als je denkt dat je niet zo goed kunt zingen.

Top 55
Muziekliefhebbers opgelet; Tijdens de Krollenloop op zondag 5 november zendt Omroep Meierij samen met OSR 920 de Top 55 uit. Heb je jouw persoonlijke Top 5 al aan ons doorgegeven. Onze collega Hubertine van den Biggelaar doet zondag nog een laatste oproep.

Pater Damiaan
Antoon Buiting, bekend van de boeiende verhalen die hij elke zondag in de 55 Plusshow vertelt, heeft een (foto)boekje samengesteld over Pater Damiaan uit Rooi. Waarom hij dat deed en hoe je hieraan kunt komen hoor je zondag van hem. Sonja van den Heuvel heeft boekennieuws voor ons en het Gedicht van de Week is van Renate Spierdijk. Onze muziekredacteur zorgt voor nummers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het enige wat je als luisteraar moet doen is tussen 11.00 en 13.00 uur afstemmen op 107.1 FM of op de mediakanalen van Omroep Meierij.