Washuis bij Leefgoed opent haar deuren (video)

VEGHEL – Particulieren hebben voortaan ook de mogelijkheid om de was buiten de deur te doen. Hiervoor is maandagmorgen het Washuis bij Leefgoed officieel geopend.

Medewerkers van IBN draaien al een jaartje proef. Ze verzorgen al de was voor de Zusters Franciscanessen, verschillende bedrijven en verenigingen. In het pand aan de Deken van Miertstraat 8 beschikken ze over 6 wasmachines en strijkapparatuur voor een professionele was-, vouw- en strijkservice.

Nu de omgeving nog
Volgens Chantal Steenbergen – De Graaf van IBN Facilitaire Bedrijfsdiensten is het nu zaak dat ook particulieren de weg naar het Washuis weten te vinden. “We hebben al wat bedrijven aan ons weten te binden. Nu richten we ons op de omgeving. Op mensen die het wat gemakkelijker aan willen doen en op senioren hier in de omgeving”, aldus Chantal. Ze ging al met flyers op bezoek bij mensen bij Leefgoed om de wasserij onder de aandacht te brengen.

Werkwijze
Iedere klant kan van IBN een mand of een box met een waszak afnemen. De gevulde waszak geef je af en haal je zelf weer op. Gewassen en gestreken. Op de website www.ibn.nl/washuis vind je hiervoor alle informatie.