Wandeling ‘geheid goed’ breidt uit met meer tussenafstanden

MARIAHEIDE – De organisatie van wandeling Geheid Goed heeft bekend gemaakt dat er tijdens de komende editie op zondag 26 mei extra tussenafstanden zijn. Zo is er voor alle geïnteresseerden een route met hun ideale afstand te belopen.

Er was na de vorige editie enige vraag naar deze extra afstanden. Daarop heeft de organisatie besloten om hun verzoek in te willigen. De afstanden die op het programma staan zijn als volgt: 5, 10, 15, 20, 25, 30 en 40 kilometer. De routebouwers hebben volgens hen weer enkele plekken gevonden waar menig inwoner van Mariaheide geen of weinig weet van heeft. Zo moet iedere editie uniek voelen voor de wandelaars. De organisatie hoopt daarnaast het deelnemersaantal van vorig jaar (565) te overtreffen.

De start van de route in bij Café D’n Brouwer, aan het Dobbelsteenplein in Mariaheide. Aanvang van de afstanden van 20 kilometer op groter is 7:00 uur. De overige afstanden beginnen om 8:00 uur. Voorinschrijven is niet van toepassing. Dit kan op de dag zelf. Pinnen is hierbij niet mogelijk.