Waar zijn die onmisbare vrijwilligers

MEIERIJSTAD - Welzijn de Meierij zoekt mensen die iets willen betekenen voor een ander. Er zijn namelijk mensen die op hulp wachten. Bijvoorbeeld oudere mensen met een kleine sociale kring die geen contactpersoon hebben.

Vaak is een contactpersoon iemands zoon of dochter, een kennis of buur, maar door verlies van vele dierbaren, wanneer iemand zelf geen kinderen heeft of door verhuizing naar een nieuwe omgeving is dit niet altijd mogelijk. De welzijnsorganisatie zoekt iemand die niet alleen een oogje in het zeil kan houden, maar vooral ook met enige regelmaat 'gewoon gezellig’ even bij deze mensen langsgaat.

Vrijwilligers voor De Stek
Ook Huiskamer De Stek in Sint-Oedenrode zoekt vrijwilligers voor de maandagtussen 10.00 en 13.00 uur OF van 13.00 tot 16.00 uur. Huiskamer De Stek is een plek waar zelfstandig wonende ouderen terecht kunnen, die behoefte hebben aan meer sociale contacten of een daginvulling zoeken. Je bent er voor de deelnemers, maakt een praatje en begeleid de activiteiten zoals een creatieve activiteit, een spelletje of bewegen op de stoel.

Opgave
Spreekt één van de hier gemelde vacatures je aan, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk via 073-544 1400 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl