VV Nijnsel op zoek naar alle (oud)-leden voor reünie

NIJNSEL - VV Nijnsel is op zoek naar al haar (voormalige) leden. Op vrijdagavond 5 juli organiseert de vereniging een reünie, ter ere van het 75-jarig bestaan van de club. De vereniging nodigt iedereen uit om ‘terug te keren naar waar het allemaal begon’.

De reünie is voor iedereen die lid is geweest van de Nijnselse VV de uitgelezen kans om nog eens de verhalen van toen te herleven. De gedenkwaardige momenten op het veld, de triomfen en banden die binnen en buiten de lijnen gesmeed lijn en de legendarische verhalen die ontstaan over de jaren. Dit kan allemaal gedeeld worden

De organisatie van de reünie vraagt alle geïnteresseerden bij aanwezigheid aan te melden via reunie@vvnijnsel.nl. Vergeet hierbij niet naam en geboortedatum te vermelden. Om de reikwijdte te vergroten wordt ook gevraagd om het nieuws van de reünie te delen met vrienden, oud-teamgenoten en de mensen die destijds langs de lijn stonden te juichen. “Laten we samen streven naar een zo groot mogelijke opkomst en een avond vol nostalgische hoogtepunten”, roept de club op.

Naast het terugbrengen van herinneringen en de talloze foto’s van de tijden van weleer, heeft VV Nijnsel voor deze avond nog meer in petto. Meer details over het programma worden binnenkort bekend gemaakt.