Vrijwilligers Welzijn de Meierij zwaaien directrice uit (video)

SCHIJNDEL - Directrice Trix Kloosterman van Welzijn de Meierij is begonnen aan haar afscheidsronde, want ze gaat stoppen. Dinsdagochtend was het de beurt aan de vrijwilligers van Welzijn de Meierij, die massaal waren uitgelopen naar 't Spectrum in Schijndel om haar uit te komen zwaaien.

“Zonder jullie zijn we nergens”, zegt Kloosterman in haar speech richting de vrijwilligers, die tijdens haar speech uitgebreid aan bod kwamen. “Wat gebeurt er hier nou nog zonder jullie? Helemaal niets”, vervolgt ze. Kloosterman had het duidelijk moeilijk met het afscheid.

“Afscheid nemen is dubbel, en als iets goed is geweest dan doet dat ook een beetje pijn,” vertelt ze. “Ik heb ook in al die jaren van veel vrijwilligers afscheid moeten nemen, en daar denk je dan ook wel even aan.”

Toekomstplannen heeft ze nog niet. “Eerst is het even tijd voor rust, ik heb heel hard gewerkt en soms is het ook goed om even stil te staan. Misschien ga ik hierna ook wel gewoon vrijwilligerswerk doen en wat meer van vrije tijd genieten,” aldus Kloosterman.