VOW neemt afscheid van overleden verenigingsman Cor van der Aa

ZIJTAART - Met een bijeenkomst op het hoofdveld van voetbalvereniging VOW in Zijtaart wordt zaterdag 11 september afscheid genomen van Cor van der Aa. De verenigingsman pur sang overleed afgelopen vrijdag op 71-jarige leeftijd. Hij was al geruime tijd ziek.

“Cor is jarenlang een betrokken en gewaardeerd actief lid geweest voor onze vereniging en is eind mei benoemd tot Erevoorzitter van VOW”. Dat laat het bestuur van de Zijtaartse voetbalvereniging in een extra nieuwsbrief aan de leden weten. Al sinds de fusie van VOW met Soffelt in 1987 maakte hij deeluit van het verenigingsbestuur. Hij was jarenlang voorzitter.

Een laatste groet op de middenstip
Vanwege de beperkende maatregelen kan slechts in kleine kring door eigen familieleden en naasten van Cor van der Aa afscheid worden genomen. Daarom is iedereen van harte welkom op het hoofdveld van VOW, waar de bijeenkomst vanaf 12.30 uur op groot scherm live te volgen is. Na de afscheidsbijeenkomst wordt Cor naar de middenstip op het hoofdveld van VOW gebracht. Vanaf 14.00 uur is daar voor iedereen gelegenheid om hem een laatste groet te brengen. Ook is herdenkingspagina www.memori.nl/cor-aa beschikbaar voor een mooie herinnering, een leuke anekdote, een foto of andere reactie. Het adres is Sportpark De Vonders, De Bresser 27 in Zijtaart.

VOW JO18 speelde zaterdag met rouwband
Cor van der Aa