Voorzitter De Loop’r maakt plaats voor beheerder

OLLAND - Na een zoektocht van meer dan een jaar heeft ontmoetingscentrum De Loop’r in Olland in de persoon van Elise van de Moosdijk eindelijk een nieuwe beheerder. Elise is al langer als vrijwilliger actief en kan daardoor een vliegende start maken.

Lastige beslissing
Saillant detail is dat met de aanstelling van Elise, haar echtgenoot Peter van de Moosdijk het veld moet ruimen als voorzitter van De Loop’r. Elise, noch de voorzitter of de overige bestuursleden vonden het een goed idee om de vrouw van de voorzitter als beheerder aan te stellen. Het gebrek aan een beheerder werd echter heel erg nijpend en vormde een dusdanig gevaar voor het voortbestaan van De Loop’r dat in goed gezamenlijk overleg voor deze unieke oplossing is gekozen.

Oproep bestuursleden
Bij De Loop’r is men nu met spoed op zoek naar aanvulling voor het bestuur. Aspirant bestuursleden worden gevraagd zich te melden. Men hoeft echt niet meteen voorzitter te worden. In eerste instantie is men op zoek naar extra menskracht om te helpen met het maken van de juiste beslissingen in het belang van De Loop’r en van Olland.

Ontmoetingscentrum De Loop'r in Olland
Fotograaf: Harold Hultermans