Voorbereiding Fight Cancer Night 2021 van start

MEIERIJSTAD - De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. In 2021 is ook gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina’s worden aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

De organsatie zoekt nog één vrouw die wil deelnemen. Ben of ken jij degene?

Het deelnemersveld voor 2020 was compleet. Maar door corona en persoonlijk omstandigheden is er nu een oneven aantal vrouwelijke deelnemers. Een oneven aantal en een gevecht tussen man en vrouw is natuurlijk niet echt leuk. Het zou daarom voor de avond ook veel mooier zijn als we nog 1 vrouw er bij zouden krijgen. Mocht iemand dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: ondernemer of uitkomen namens een bedrijf én niet of niet véél ervaring met kickboksen. Dat is echt niet noodzakelijk.

Waarom Kickboksen?
De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen wordt je van de traningen enorm fit maar leef je met je mede-deelnemers ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 4 september 2021zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond beloof t een groot spektakel te worden.

Wanneer wordt er getraind?
Daarin ben je volledig vrij. Je kunt deelnemen aan alle vrije trainingen maar ook personal training krijgen. We gaan binnenkort starten met kleine groep training in de buitenlucht binnen de huidige geldende coronaregels.

Meer info?
Kijk op de website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.