Volop Kerstactiviteiten bij het Pieter BrueghelHuis

MEIERIJSTAD – In aanloop naar Kerstmis hoeft de verveling niet toe te slaan. Zeker niet als je de komende weken het Pieter BrueghelHuis bezoekt. Het ontmoetingscentrum aan Middegaal 25 in Veghel organiseert in december diverse kleinschalige kerstactiviteiten waaronder kerststukjes maken en kerstversiering voor in de kerstboom.

Op het programma staan verder een kerstbingo, workshops pottenbakken, vilten en Tiffany en er komt een echte verhalenverteller. De feestmaand sluit men traditioneel af met het bakken en verkopen van verse oliebollen. Het gehele programma staat op de website www.pieterbrueghelhuis.nl

Vooraf aanmelden
De kerstactiviteiten zijn bestemd voor iedereen, jong en oud, uit Veghel en omgeving. Het kan een eerste veilige kennismaking zijn met het PieterBrueghelHuis en de activiteiten die men er organiseert. Uit oogpunt van veiligheid is het nodig om je aan te melden. De kosten voor deelname variëren van 2 tot 5 euro per activiteit. Dit is inclusief materiaal en koffie en thee. Aanmelden kan via info@pieterbrueghelhuis.nl of telefonisch 0314 - 39 52 80 (tussen 9.30 en 16.00 uur en op vrijdag tot 13.00 uur).