Voetbalvereniging WEC houdt Dienstenveiling

WIJBOSCH – Voetbalvereniging WEC uit Wijbosch bestaat in 2023 75 jaar. Van 31 augustus tot en met 3 september organiseert de Wijbosch Eerde Combinatie, zoals de club voluit heet, een groot feest voor de circa 500 leden.

Om de jubileumactiviteiten te kunnen financieren houdt men op zondag 22 januari een goederen- en dienstenveiling. Een uit 8 leden tellende Jubileumcommissie onder leiding van Eric Steenbakkers zorgde dat hiervoor de benodigde kavels binnen kwamen. Veel bedrijven en particulieren boden een groot aantal goederen en diensten aan. In totaal 160 stuks en in allerlei soorten. “Voor ieder wat wils”, vertelde Frank van de Wijdeven, één van de commissieleden. Het veilingboekje staat vol met mooie aanbiedingen zoals 5 Obers voor een feestavond, 25 stuks coniferen, een viergangenmenu, waardebonnen, een rundvleespakket en een schilderij van Max Verstappen. “Teveel om op te noemen”, zegt Frank.

Veel ervaring
Zijn mede commissielid Kimberley van Geffen heeft er alle vertrouwen in dat de dienstenveiling het beoogde bedrag van € 25.000.- oplevert. “We zitten met nagenoeg dezelfde leden in de commissie toen WEC het 60-jarig bestaan vierde. Toen lukte het ons om met een dienstenveiling € 16.000.- op te halen. We hebben dus ervaring”, aldus Kimberley.

Iedereen welkom
De veiling op zondag 22 januari begint om 14.30 uur in het Citytheater in Schijndel. Vanaf 13.30 uur bestaat de mogelijkheid om goederen en diensten te bezichtigen die daarna per opbod worden verkocht. Daarvoor zijn 2 Veilingmeesters aangezocht in de persoon van Hans van den Heuvel en John van Grinsven. De dienstenveiling is overigens niet alleen voor de verenigingsmensen voorbehouden. Kimberley van Geffen hoopt dat ruim 250 belangstellenden op de veiling afkomen en daarbij zijn ook mensen van buiten Wijbosch, Eerde en Schijndel van harte welkom.