'Vlucht naar de Vrijheid' van Theaterkoor De Stem nu in december

SCHIJNDEL – Vlucht naar de Vrijheid, het muziektheaterstuk van Theaterkoor Stem wordt op 10, 11 en 12 december uitgevoerd in De Brink in Eerde. De voorstellingenreeks was gepland voor maart 2020, maar de coronapandemie verhinderde dat.

Het verhaal, met als rode draad vrijheid en bevrijding, speelt zich af in escaperoom ‘Double Twenty’, waar twee groepen strijden om als eerste buiten te staan en zo een fantastisch prijs in de wacht te slepen. Maar er gaat die dag van alles mis, waar zelfs de medewerkers van de escaperoom geen grip op hebben. De twee tegen elkaar strijdende groepen worden heen en weer geslingerd tussen heden en oorlogsverleden.

Vouchers

Veel mensen hebben hun geboekte plaatsen ingeruild voor een voucher. Zij krijgen zo snel mogelijk bericht op welke manier zij die tegoedbon kunnen inwisselen. Daarnaast zijn r nog kaartjes te koop.

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Theaterkoor De Stem.

Theaterkoor Stem is in 2015 ontstaan vanuit Theaterkoor Rooi. Sinds 2007 heeft dit gezelschap vijf grote producties op de planken gezet waarvan de theatershow ‘Boeiende Buren’ (maart 2018) de meest recente is.