Vinyl, gitaarwerk en platenbeurs op de Noordkade

VEGHEL – In cultuurcafé de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel staat weer een aantal evenementen op stapel. Variërend van een vinylavond tot een platenbeurs en een optreden van Ray Stepien.

Op vrijdagavond 5 november kun je vanaf 21.00 uur kijken en luisteren naar het Trio Ray Stepien. Ray is een jonge aankomende artiest uit Eindhoven. Hij is gitarist, pianist en vocalist die, naast het ‘coveren’ van verschillende artiesten, de afgelopen jaren diverse songs in zijn eigen stijl heeft geschreven en uitgevoerd. Het gitaarspel van frontman Ray Stepien wordt serieus vergeleken met dat van grootheden als Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan.

Vinylavond

In de Afzakkerij is op 6 november vanaf 20.30 uur een vinylavond met DJ Jack (Veghelaar Jack Monde). Hij neemt hiervoor zijn eigen collectie met singles en LP’s uit de jaren zestig en zeventig mee. Bezoekers mogen hun eigen favoriete vinylplaat meebrengen en ze krijgen desgewenst ook ‘speeltijd’ van de DJ.

Vintage Black

De formatie Vintage Black staat zondag 7 november vanaf 15.00 uur op het podium van cultuurcafé De Afzakkerij. Deze 10-koppige band speelt soul, blues en motown uit de jaren 50 en 60.

Vanaf 11.00 uur wordt die dag ook weer een platen- en CD-beurs gehouden in De Cultuurfabriek op de Noordkade.

Ray Stepien