Vintage Rock 'n Roll met de Two Wieners in de Afzakkerij

VEGHEL- In juni staat nog één luisterconcert geprogrammeerd in De Afzakkerij. Gelet op de RIVM richtlijnen is dat nog niet vrij en onbeperkt toegankelijk voor iedereen die wil komen luisteren. Bovendien moeten bezoekers aan een tafel plaatsnemen met inachtneming van anderhalve meter afstand.

Voor zondag 28 juni is het de beurt aan het muzikale duo Two Wieners. Zij treden twee keer op, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Per optreden zijn voorlopig 30 bezoekers welkom. Die moeten vooraf een kaartje reserveren via het ticketkantoor.

Puike zangstemmen

Zondag 28 juni 14.00 en 16.00 uur is er Vintage Rock'n'Roll uit de fifties door Two Wieners. Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de swingende muziek van onder anderen Buddy Holly, Carl Perkins Johnny Cash en Elvis Presley tot leven, met uitstapjes naar oude country en hippe sixties.

Vorig jaar verscheen een live DVD van de theatershow The Wieners Play The Everly Brothers, waarmee ze in bijna 80 theaters te zien waren. Ze brachten ook al diverse tribute-albums uit, odes aan: Buddy Holly, Johnny Cash, Ricky Nelson en wederom The Everly Brothers.

Two Wieners