Vijf lopers en klinkende munt

Programma 55Plusshow 11 oktober 2020 op Omroep Meierij Radio

MEIERIJSTAD - Zwart, wit, geel of rood. Van de mannenliefde of al vijftig jaar elkaars hartstochtelijke vriendin. Komt erin. Dat is de boodschap van Ingrid Gevers van zorgcentrum Odendeal en wethouder Rik Compagne. Iedereen moet zich veilig voelen in de tehuizen van BrabantZorg. En om die boodschap kracht bij te zetten brachten zij symbolische roze lopers naar vijf vestigingen van de zorgorganisatie. Wij zetten de regenboogplopkap op onze microfoon en togen naar Odendael in Sint Oedenrode voor een reportage. Die hoor je zondag tussen 11.00 en 13.00 uur in de 55 Plusshow. En er zit nog veel meer kleur in onze radiouitzending. Een heuse ballade over goud, zelfs. Die komt voorbij in de Top Drie uit Vervlogen Tijden.

Positief blijven onder de streep
Antoon Buiting en Ingo Audenaerd geven ook weer fijne tint aan je zondag. De een met een heerlijk Meierijs Verhaal, de ander met het ritme van de versregels van het Gedicht van de Week. Maar we willen het ook even met je hebben over Inzicht in geldzaken. Dat is de titel van de cursus bij Welzijn De Meierij. In acht bijeenkomsten leer je hoe je je financiën en administratie zo goed mogelijk op orde kunt houden.

Hé Goade Mee
Word jij van al die info en mooie liedjes uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 hartstikke blij, maar wil je eigenlijk graag weten wat er de komende week bij het Pieter Brueghelhuis te doen is? Geen paniek. Dat vertellen we je in de rubriek Hé Goade Mee. Dus, hebben we een date, zondag vanaf elf uur op de kabel of livestream van Omroep Meierij? Of wil je eerst wat meer weten over de 55 Plusshow? Neem dan een kijkje op onze website.