Verzin jubileummotto voor Kuussegat

VEGHEL - Carnavalsvereniging de Kuussegatters bestaat volgend seizoen 55 jaar en is op zoek naar een passend jubileummotto. Traditiegetrouw wordt ieder jaar een nieuw motto bedacht. Vaak gebeurt dat door het bestuur, maar in het kader van het 55-jarig jubileum worden Kuussen en Kuussinnen nadrukkelijk opgeroepen om mee te denken en suggesties in te sturen

Motto verbindt
Het carnavalsmotto verbindt de Kuussen en Kuussinnen. Van de deelnemers aan de Grote Optocht tot die aan het Loeiersfestijn en van de samenstellers van de carnavalsmis tot de tekst van het lijflied van de Prins. Het motto inspireert Kuussen en Kuussinnen ieder jaar weer. Laat je gaan. Zet je favoriete carnavalsplaat op, hang je rode Kuusse-sjaal om je nek en laat die creativiteit de vrije loop!

Waar moet het motto aan voldoen?
• Het motto moet dé inspiratiebron zijn voor het carnavalsfeest, het lijflied van de Prins, de Kuusse-badge en natuurlijk voor deelnemers aan de optochten.
• Het motto verwijst als het enigszins mogelijk is naar het jubileum
• Het motto moet grappig, positief en herkenbaar zijn
• Het motto mag niet discriminerend of aanstootgevend zijn
• Het motto moet origineel zijn en dus nog nooit ergens anders gebruikt zijn.

Stuur vandaag nog jouw suggestie in voor het nieuwe motto via secretariaat@kuussegatters.nl
Voor degene wiens motto wordt uitgekozen liggen twee VIP-kaarten voor de Hofzitting klaar, een Kuussegats cadeaupakket en uiteraard ben je de speciale gast tijdens de onthulling van het jubileummotto.

Logo CV De Kuussegatters