Verkeersmarkt voor senioren in Veghel

VEGHEL - Seniorenraad Meierijstad organiseert op vrijdag 22 september 2023 in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland een verkeersmarkt voor alle 50-plussers uit Veghel, Zijtaart, Eerde en Mariaheide. De gratis verkeersmarkt met allerlei informatie over de verkeersveiligheid wordt gehouden bij Dans- en Zalencentrum van den Burg aan het Prins Willem Alexandersportpark in Veghel en begint om 13.30 uur.

Programma
Tijdens de verkeersmarkt besteden deskundigen aandacht aan de opfriscursus Veilig de weg op met de auto, de opfriscursus Veilig rijden met de scootmobiel en het veilig gebruiken van de elektrische fiets. Ook komen praktijkvoorbeelden over dode hoek bij vrachtwagens ter sprake. Veilig Verkeer Nederland geeft informatie over veilig deelnemen in het verkeer en het CBR over de verlengingsprocedure van het rijbewijs als je 75 jaar of ouder bent.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je dan voor 17 september aan door een email te sturen naar info.verkeersmarkt@veghel.com onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt. Telefonisch aanmelden kan via 06-49416520.