Verhalenwandeling langs de Aa

HEESWIJK - Elk landschap en elke omgeving heeft zijn kenmerkende verhalen. Zo ook het landschap van de beekdal van de Aa. Verhalenverteller Casper Hoenderdos neemt u mee op een wandeling waarbij u de verhalen die zich in dit gebied ebben afgespeeld, kunt beluisteren. Uiteraard geheel coronaproof. Het zijn stuk voor stuk unieke verhalen die ook nog waar gebeurd zijn en een enorme impact hebben gehad op de Nederlandse samenleving.
In Heeswijk heeft Casper Hoenderbos een inspiratiemuseum waar hij zijn verhalen vertelt en rondleidingen geeft. Casper: “Omdat veel mensen vaak wandelen of allen thuis zijn, leek het mij een goed idee om Verhalenwandelingen te organiseren. Het is een enorm leuke en interessante beleving van het beekdal de Aa. Zo neem je op een gezellige manier een stukje lokale geschiedenis mee. En je gaat voor altijd anders naar dit landschap kijken. Juist in deze Corona tijd wordt er veel gewandeld en is dit een leuke afwisseling. Daarom die ik dit. En ik dacht, het weer iets nieuws!”

Hoe gaat het in zijn werk?
Een vertelwandeling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Meerdere personen kan, maar wel uit de zelfde ‘bubbel’. Een vertelwandeling duurt ongeveer een 1½ uur. Alle dagen in de week en alle tijden overdag zijn mogelijk. Stuur een e-mail naar info@inspiratiemuseum.nl voor het maken van een afspraak. De kosten voor deze wandeling bepaalt u zelf achteraf. Vond u er niets aan, dan betaalt u niets. Vond u het de moeite waard dan is het bedrag naar uw keuze. Voor meer informatie: www.inspiratiemuseum.nl. Tot gauw!