'Verandering relaties met Alzheimer

MEIERIJSTAD – De relaties die je hebt, mogelijk ook die met je partner, kunnen door dementie worden beïnvloed. Het volgende Alzheimer Café op dinsdag 19 september gaat over de invloed van dementie op relaties.

Tineke Roelofs, psycholoog en seksuoloog bij Archipel praat op het Alzheimer Café over de gevolgen van dementie op onder meer de intimiteit binnen de relatie.  Er komen vragen aan de orde zoals: hoe ga je om met de veranderende relatie, hoe houd je de relatie liefdevol en hoe ga je om met hierin veranderend gedrag. Intimiteit kan met een andere invulling een relatie nog steeds liefdevol houden. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan.

Ontmoetingsplek
Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact.

PieterBrueghelHuis
Iedereen met interesse in dit onderwerp is op dinsdag 19 september van harte welkom in het Alzheimer Café in het PieterBrueghelHuis aan het Middegaal 25 in Veghel. De zaal is open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De entree is vrij. 
Voor meer informatie kunt u mailen naar noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of bellen via ONS welzijn: 088-3742525.