Veghelse Studio Gotley timmert flink aan de weg (video)

VEGHEL - De mannen van Studio Gotley timmeren flink aan de weg. In hun studio op de Noordkade maken ze filmische commercials voor online en televisie. Zo maakte de studio onder meer de documentaire ‘De Magie van 100 Jaar Noordkade’ die internationaal in de prijzen viel.

Speelfilm
Maar Pepijn Tebrunsvelt, scenarist en regissseur en zijn collega's Niels Peetjens en Mick Gooren willen meer. Want de magie van de speelfilm lonkt. Dus maakten ze alvast een begin met de korte film Le Pain, waarmee ze alvast hun visitekaartje afgeven.

Le Pain
Le Pain is een historische kortfilm die een huiszoeking tijdens de 2e wereldoorlog volgt. Een Duitse soldaat onderzoekt of de verdwenen familie Levi zich schuilhoudt in een bouwvallig huisje, dat alleen bewoond lijkt te worden door een Waals boerenmeisje.

Industry bioscoopDe film ging afgelopen maand in première en dat was zo'n succes dat Industry Bioscoop besloot de programmering van de spannende korte film met de bijhorende documentaire te verlengen. Vanaf woensdag 3 november is de film nog een tijd te zien in de bioscoop op de Noordkade. De entree voor de film is gratis.