Open Middag bij Veghelse seniorenvereniging

VEGHEL – WijNu houdt op zondag 16 april van 13.30 tot 17.00 uur een Open Middag in het verenigingsgebouw aan de Wilgenstraat 15 in Veghel. Iedereen is welkom om te komen ervaren wat de seniorenvereniging voor hem of haar kan betekenen. Het bestuur grijpt deze middag ook aan om nieuwe leden te werven.

De laatste open dag van WijNu dateert van 3 jaar geleden. Direct daarna sloeg corona helaas toe. Die trof ook de Veghelse seniorenvereniging. Tijdens de coronaperiode overleden ongeveer 100 leden. En in 2022 nog eens 85.

Vanaf 50 jaar
Het bestuur wil graag het ledental op peil houden en zorgen dat WijNu daarmee een gezonde vereniging blijft. De gemiddelde leeftijd van de leden bedraagt momenteel 78,4 jaar. Daarom wil men ook graag mensen vanaf de leeftijd van 50 jaar te bereiken. In de avonduren zijn er nog volop mogelijkheden om bestaande en nieuwe activiteiten uit te voeren. Bijvoorbeeld darten. Een sport die heel goed bij de WijNu-activiteiten zou passen. Mits daarvoor voldoende aanmeldingen zijn, staat in het nieuwste Bulletin van WijNu te lezen.

Veel activiteiten
De ouderenorganisatie kent overigens al jaren heel veel activiteiten. Zoals dansen, countrydansen, biljarten, jeu de boules en kienen. Er is een toneelclub, een schildergroep en men speelt bridge. Vermaard zijn ook de wandelochtenden van naar keuze 5, 10 en 15 kilometer, waarbij men wekelijks een andere route volgt.

Loterij
Bezoekers van de Open middag hebben kans om met een leuke prijs naar huis te gaan. Tijdens een loterij zijn 3 prijzen van 100 euro, 4 waardebonnen van 25 euro en 5 x een gratis lidmaatschappij van WijNu voor 1 jaar te winnen.

Logo WijNu