Van Paaspop naar pop-up store

SCHIJNDEL/BOXTEL – Wat doe je met banners na een festival? Daar maak je er tassen, schorten, toilettassen, riemen en nog veel meer moois van! Dat is in ieder geval wat studenten van het SintLucas deden met de banners van Paaspop.

Het SintLucas heeft een eigen ‘uitzendbureau’ SiNTLUCASNXT. Daar kunnen studenten tijdens hun ervaring opdoen met betaalde opdrachten. Deze zomer konden studenten aan de slag om van de afgedankte banners iets nieuws te maken. Het resultaat is te zien en te koop in de speciale pop-up webshop. Ook zullen de artikelen tijdens Paaspop 2022 verkocht worden.

Voor elk wat wils
De samenwerking met SintLucas is Paaspop goed bevallen. Wij zijn als organisatie ook erg trots op deze samenwerking en de mogelijkheid tot recyclen van oude banners. In het beginstadium zag je dat een briefing op heel veel verschillende manieren opgepakt werd, maar door het verwerken van de feedback kwamen de studenten al snel tot een prachtig eindresultaat=. Er is voor ieder wat wils en iedereen kan nu zijn eigen stukje Paaspop bemachtigen.”