Vaccinatielocaties weer open als het geen code rood wordt

MEIERIJSTAD - Het KNMI geeft vandaag code oranje bij de weersverwachting. Dat betekent dat de vaccinatielocaties in Meierijstad weer open gaan. De GGD Hart voor Brabant heeft namelijk aangekondigd dat de locaties gesloten blijven als er code rood wordt afgegeven.

De GGD vraagt iedereen alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een test- of vaccinatielocatie te gaan en de afspraak wil verzetten, kan contact opnemen met het GGD callcenter waar eerder de afspraak mee is gemaakt. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet lukken het callcenter te bereiken, probeer het dan later of morgen nog eens.

Niemand moet zich verplicht voelen de straat op te gaan.

Zondag was er door het KNMI voor het hele land code rood (weeralarm) afgekondigd voor sneeuw in combinatie met veel wind en lichte tot matige vorst. Dit betekent dat alle testlocaties van GGD Hart voor Brabant en onze vaccinatielocatie in Veghel en 's-Hertogenbosch gesloten ziwaren. Ook alle thuisbemonsteringafspraken werden geannuleerd.