Vaccinatielocatie Veghel zondag dicht door slecht weer

VEGHEL – De vaccinatielocatie in Veghel gaat zondag dicht. Dat geldt ook voor de testlocaties in Meierijstad.

Zondag 7 februari is er door het KNMI voor het hele land code rood van kracht voor sneeuw in combinatie met veel wind en lichte tot matige vorst. Dit betekent dat alle testlocaties van GGD Hart voor Brabant en onze vaccinatielocatie in Veghel en 's-Hertogenbosch gesloten zijn. Ook alle thuisbemonsteringafspraken worden geannuleerd.

Testafspraken en vaccinatieafspraken gaat niet door. Wie zich hiervoor had aangemeld wordt hierover per telefoon of SMS geïnformeerd. Mensen hoeven de SMS of het telefonische bericht niet af te wachten en mogen ook meteen al contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Mocht het vanwege mogelijk lange wachttijden of andere omstandigheden dit weekend niet lukken het callcenter te bereiken, kun je ook na het weekend de afspraak opnieuw inplannen.

Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt GGD Hart voor Brabant in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze test- en vaccinatielocaties op maandag 8 februari en de rest van die week.