Uurtje Klassiek met werken van Mozart, Chopin en Lehar

MEIERIJSTAD – Omroep Meierij TV zendt vanaf vandaag de herhaling uit van de tweede aflevering van de serie “Uurtje Klassiek”. Tot eind oktober zullen de zeven afleveringen tweewekelijks worden herhaald.

Uurtje Klassiek is een huiskamerconcert dat oorspronkelijk was bedoeld voor alle mensen in zorginstellingen en mensen die aan huis gebonden zijn en die door de coronacrisis niet naar concerten kunnen. Door de crisis kunnen musici niet meer naar de mensen toe. Zij nemen nu thuis de muziek op en Omroep Meierij zond zeven afleveringen van Uurtje Klassiek uit.

Dat was zo’n succes dat de musici hebben besloten nieuwe opnamen te maken. Tot die tijd herhalen we de eerste zeven concerten.

In deze aflevering van Uurtje Klassiek speelt Monique van der Ven werken van Mozart. Chopin, Lehar en Verdi. Ellen Pieterse (mezzo sopraan) en Frank Fahner (pianist) brengen muziek van Beethoven ten gehore

Die is te zien van 8 tot en met 20 augustus. De uitzendtijden zijn zaterdag en zondag na RondOM van 15.00 uur, dinsdag na de nieuwsuitzending van 19.00 uur en donderdagmorgen na RondOM van 09.00.

U kunt alle afleveringen bekijken op ons YouTubekanaal.